Specialistkompetens med 40-års operativ erfarenhet ger dig rätt stöd och support!   

Det är viktigt att en extern konsult är redo att kunna leverera en kompetent tjänst från dag 1.

För att lyckas med det krävs specialiserad kompetens med en operativ och mångårig erfarenhet! 

Per Ericsson, 61 år, Seniorkonsult och ägare:
"Min erfarenhet, kunskapsbas och nätverk är sedan 40 år uppbyggt genom framgångsrika och ledande positioner inom leverantörsledet till FMCG och Foodservicemarknaden i Sverige".

Nämnas kan att jag under de senaste 20 åren har haft förmånen att som CEO varit med och utvecklat ett säljbolag som numer är ett av Sveriges ledande säljbolag till dagligvaruhandeln och foodservice marknaden i Sverige. Dessförinnan har jag en lång erfarenhet från ett välkänt multinationellt leverantörsföretag där jag hade flera högre säljledande befattningar under totalt 17 år.
Idag driver jag Petedus FMCG Consulting och som en extra tillgång har jag ett mycket starkt och nära nätverk med affärsvänner i Sverige och i övriga Nordiska länder.

Vad kan jag specifikt hjälpa dig med?
Under fliken "Tjänster" finner du ett antal specifika frågor som jag med specialistkunskap kan hjälpa dig att lösa inom följande huvudområden:
* Övergripande företagsfrågor
* Försäljning
* Marknadsföring och Trade Marketing
* Distribution
* Administration

Kompetens, flexibilitet och engagemang är mina hörnstenar vilket gör att rollen kan skräddarsys som exempelvis: rådgivare/bollplank, projektledare, styrelseledamot eller agera i en operativ befattning på interim basis.

Känn dig alltid Välkommen att slå en signal för en kostnadsfri och förutsättningslös diskussion!

Per Ericsson, Seniorkonsult och ägare +46 709 96 95 50